Előadás a HTE InfoKom 2018 konferencián

Előadás a HTE InfoKom 2018 konferencián

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferenciájának “Hová vezet a vezeték?” című kerekasztalbeszélgetésén dr. Huszty Gábor tart bevezető előadást “FMC, a konvergencia új dimenziói” címmel. A kerekasztal időpontja: 2018. november 7. 14.00-15.30.

Médiakommunikációs kerekasztal – HTE MédiaNet 2017

A HTE MédiaNet 2017 konferencia médiakommunikációs kerekasztalát dr. Huszty Gábor vezeti az Entel képviseletében. A kerekasztal témái a médiakommunikáció, médiainformatika, műsorterjesztés új lehetőségeit érintik. Szó lesz a sávszélesség növekedés és más technológiai változások hatásairól, az OTT szolgáltatókról, a lineáris és nemlineáris tartalom hozzáférés versenyéről az ágazat meghatározó szakemberi ismertetésében. A kerekasztal időpontja: 2017. október 5. 11.00-12.30.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer bevezetése

Az Entel minőségügyi rendszere 1999 augusztusában elnyerte az ISO 9001 szerinti tanúsítást, amelyet az SGS Yarsley International Certification Services Limited adott ki. A minőségügyi rendszerünket folyamatosan karbantartjuk, megújítjuk, ennek megfelelően elkészült az új, MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti Minőségirányítási Kézikönyv és bevezettük az új minőségirányítási rendszert.

Infokommunikációs stratégiák és szakpolitikák kerekasztal – HTE InfoKom 2016

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) 20. Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás (InfoKom) 2016 konferencia infokommunikációs stratégiák és szakpolitikák kerekasztalát cégünktől dr. Huszty Gábor vezeti. A kerekasztalbeszélgetésben az ágazat meghatározó kormányzati szakemberei ismertetik a kormányzat infokommunikációs szakpolitikájának aktuális kérdéseit, az állami tulajdonban levő legjelentősebb infokommunikációs cégek vezetői pedig vállalataik stratégiáit. A kerekasztal időpontja: 2016. október 12. 11.30-13.00.

dr. Huszty Gábor Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetése

A 2016. augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából a hazai táv- és hírközlés fejlődése érdekében végzett sokrétű szakmai tevékenysége elismeréseként Dr. Huszty Gábor, az ENTEL Kft. villamosmérnöke és alapítója Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át.

Dr. Huszty Gábor tiszteletbeli elnök a HTE-ben

A Hírközlési és Informatikai Egyesület dr. Huszty Gábort tiszteletbeli elnökévé nyilvánította  az Egyesületben kifejtett évtizedes áldozatos társadalmi munkásságért, illetve az Egyesület elismertségéért, eredményességéért végzett kiemelkedő tevékenységért.

12