Nyitott pozícióink a távközlési üzletágban

Nyitott pozícióink az akusztikai üzletágban

Humánpolitikánk

Valamennyi munkatársunk tevékenysége hatással van termékeink és szolgáltatásaink minőségére, ezért minden munkatársunk felkészültségét rendkívül fontosnak tartjuk. A felkészültség tekintetében az elméleti tudás és a gyakorlati tapasztalat egyaránt lényeges szempontként szerepel kollégáink kiválasztásában.

Tevékenységünk jellegéből fakadóan munkatársaink tipikusan egyetemi vagy főiskolai diplomákkal rendelkeznek, egy részük pedig tudományos fokozatot is szerzett, továbbá több évet töltöttek el a szakma különböző területein itthon és külföldön. Szervezetünk több tagja részt vesz ágazatunk szakmai tudományos egyesületének munkájában és jelen vagyunk annak legfontosabb fórumain is.

Minden vállalat működésében és fejlődésében kiemelten fontos szerepe van az egyéni és a vállalati célok összehangolásának. Az Entel Kft. minden kollégájának lehetősége van arra, hogy a cégen belül megkeresse a számára végzettségének, képzettségének, képességeinek és érdeklődésének legmegfelelőbb területet, ahol dolgozni kíván. Az egyes ágazatok, üzletágak közötti átjárhatóságot minden indokolt esetben biztosítjuk, hiszen közös érdekünk, hogy az egyes pozíciókat rátermett és motivált kollégák töltsék be.