Adatvédelmi szabályzat

Az Entel Kft. (a továbbiakban „ENTEL”, “Inspired Acoustics”, „mi”, „üzemeltető” vagy „adatkezelő”) 2018. május 25-től hatályos adatvédelmi szabályzata (a továbbiakban “Szabályzat”, “Tájékoztató” vagy “Irányelv”).

Bevezetés

Ez az adatvédelmi irányelv részletezi a weboldalainkat ("weboldal") meglátogató és a termékeinket vagy szolgáltatásainkat („szolgáltatások”) igénybe vevő személyek adatainak védelmét. Az Ön adatvédelme fontos számunkra. Célunk, hogy olyan személyre szabott online élményt nyújtsunk Önnek, amely az Ön számára a legmegfelelőbb és leghasznosabb információkat, adatforrásokat és szolgáltatásokat nyújtja Önnek. Ez az adatvédelmi szabályzat leírja azokat a feltételeket, amelyek mellett ez a weboldal és szolgáltatásaink elérhetők az Ön számára. Az adatvédelmi irányelv ismerteti, hogyan gyűjtjük és használjuk az ezen a webhelyen tett látogatása és használata során szerzett adatokat. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezt az adatkezelési tájékoztatót.

A weboldal használatával Ön vállalja az itt megadott adatvédelmi irányelvek elfogadását. Ha nem ért egyet ezekkel, javasoljuk, hogy szüntesse be a weboldalhoz, vagy az arról hozzáférhető anyagokhoz való hozzáférést. Ha elégedetlen a weboldalunkkal, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. A weboldalt nyilvános szolgáltatásként nyújtjuk.

A weboldal tartalmának és működésének fejlesztése folyamatos, folyamatosan változó és fejlődő folyamata. Az üzemeltetők dönthetnek úgy, hogy a jövőben előzetes értesítés nélkül megváltoztatják az adatvédelmi irányelvek feltételeit, például a felhasználói élmény javítása vagy a jogszabályi megfelelés fenntartása érdekében. A weboldal vagy a weboldalon elért anyagok felhasználása az Ön használatának időpontjában, az Ön adatvédelmi nyilatkozatához való hozzájárulása. A jelen adatvédelmi irányelvek ezen a weboldalon kerülnek közzétételre.

Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya alá eső weboldalak

A jelen adatvédelmi irányelvek hatálya alá tartoznak: az inspiredacoustics.com, beleértve az aldomaineken és az entel.hu, beleértve az aldomaineken található webhelyeket is. A jelen Irányelvhez kapcsolódó webhelyek mellett ez a tájékoztató az Inspired Acoustics Developer Portal-ra és az Inspired Acoustics Reseller Portal-ra is vonatkozik.

Honlapjaink más weboldalakra mutató linkeket tartalmazhatnak, az információs gyakorlatokat és az ilyen weboldalak tartalmát az ilyen webhelyek adatvédelmi nyilatkozatai szabályozzák. Javasoljuk, hogy olvassa át az ilyen webhelyek adatvédelmi nyilatkozatait az információs gyakorlatuk megértéséhez.

Adatkezelők és adatfeldolgozók

Adatkezelő az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza.

Adatfeldolgozó az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel.

A legtöbb általunk kezelt személyes adat esetén adatkezelők és feldolgozók is vagyunk, de egyes esetekben csak adatfedolgozók. Ennek a szabályzatnak a végén külön listában megtalálja az adatfeldolgozókat és adatkezelőket.

Az Ön által megadott adatok

Kérünk és gyűjthetünk Önről személyes adatokat, például a nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, valamint bizonyos kapcsolódó információkat, például a vállalata nevét, az adószámát, a weboldala nevét (stb.), amikor regisztrál egy fiókot egy vagy több szolgáltatásunkhoz. Azzal, hogy Ön önkéntesen megadja ezeket az információkat, Ön vállalja, hogy Ön ezen személyes adatok tulajdonosa vagy más módon rendelkezik a szükséges engedéllyel, hogy azokat megadja nekünk. Továbbá személyes adatokat kérünk és gyűjthetünk Önről weboldalak lapjain, illetve a weboldalak interaktív funkcióinak használatával, beleértve a felmérésekben, versenyeken, promóciókban való részvételt, ügyfélszolgálatot igénylő vagy más módon történő kommunikációt.

Gyűjtött információtípusok

Személyes adatok

Ebben a Szabályzatban a személyes adat minden olyan információ, ami egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre (érintettre) vonatkozik; azonosíthatónak nevezzük azt a természetes személyt, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító (például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező) alapján azonosítható. A Szolgáltatásunkon keresztül összegyűjtött információk felhasználása a Szolgáltatás nyújtásának céljára korlátozódik. A személyes adatokat az Ön igényeinek és érdekeinek jobb megértése és jobb kiszolgálása érdekében használjuk fel. Kérhet információkat weboldalainkról, feliratkozhat a levelezőlistákra, részt vehet online megbeszéléseken, együttműködhet a dokumentumokon, visszajelzést adhat, információkat küldhet regisztrálás érdekében, regisztrálhat eseményekre, jelentkezhet a tagságra stb. Az ezeken az oldalakon megadott személyes adatok tartalmazhatnak nevet, címet, telefonszámot, e-mail címet, felhasználói azonosítót, jelszavakat és számlázási információkat. Nem tárolunk hitelkártya adatokat.

Hírlevelek

Honlapunkon lehetőség van bejelentkezni hírlevelünkre. A MailChimp-et hírlevél és más e-mail listák kezelésére használjuk. A MailChimp saját analitikáján kívül nem küld harmadik felekre vonatkozó webes jelzőket üzenetekben. A MailChimp saját analitikája aggregálhatja a hírlevél feliratkozók üzenet megnyitásait vagy kattintásait a hírlevelekben elhelyezett linkekre. A MailChimp adatvédelmi irányelvei a következő címen érhetők el: http://mailchimp.com/legal/privacy. Leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél végén található leiratkozási linkre kattintva. A [email protected] e-mail címre a saját címét is elküldheti, hogy frissítse az e-mail címét, vagy kérje az e-mail cím alapú feliratkozásának törlését.

Csak tagok számára elérhető oldalak

A csak tagok számára fenntartott alkalmazásainkban, weboldalainkban megadott információk felhasználhatók egy tagprofil létrehozásához, és néhány információt ezek közül meg lehet osztani az üzemeltetők munkatársaival az adatvédelemre vonatkozó jogi szabályozás betartása mellett. A csak tagok számára fenntartott oldalakon az Ön által megadott adatok más tagok számára elérhetővé tehetők az együttműködés, a kutatás és az információ szabad cseréjének ösztönzése és megkönnyítése érdekében, de kifejezetten megtiltjuk a tagok számára, hogy felhasználják ezen adatokat kéretlen kereskedelmi levelek elküldéséhez. Az üzemeltetők munkatársai automatikusan hozzáadódhatnak az üzemeltetők rendszerüzeneteket érintő levelezési listáihoz, és feliratkozhatnak az üzemeltetők kereskedelmi levelezési listáira. Egyes kedvezmények vagy letöltések csak tagok számára lehetnek elérhetők, vagy hírlevél feliratkozáshoz vagy más feltételhez kötődhetnek, amelyekről aktuálisan tájékoztatjuk Önt. Időről időre a taginformációk megoszthatók eseményszervezőkkel és / vagy más szervezetekkel, amelyek további előnyöket nyújtanak a tagok számára, előzetes hozzájárulásuk esetén. A tagsággal kapcsolatos személyes adataival Ön kifejezetten beleegyezik abba, hogy tároljuk, feldolgozzuk és a fent leírt módon kezeljük az Ön adatait erre a célra.

Nem személyes adatok

A nem személyes adatok olyan adatok és használati műveletekből származó információk, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül egy adott személyazonossághoz. Az üzemeltetők összegyűjthetik és elemezhetik a nem személyes adatokat annak értékelésére, hogy a látogatók hogyan használják az üzemeltetők weboldalát.

Összesített információk

Az üzemeltetők gyűjthetnek összesített információkat, statisztikákat, amely a számítógép által automatikusan rendelkezésre bocsátott információkra vonatkozik, és amelyeket nem lehet az Ön egyedi személyazonosságával összekapcsolni. Ilyen információk például a hivatkozási adatok (a jelen weboldal előtt közvetlenül meglátogatott webhelyek címe), az ezen a weboldalon lekért és megnézett oldalak listája, a weboldalunkon töltött idő, és az IP címe. Az IP-cím egy olyan szám vagy betűsor kombinációja, amely az Ön készülékéhez tartozik, amikor az internethez csatlakozik. Például, amikor lekér egy oldalt, rendszereink naplózzák a lekérő IP címeit, hogy összesített jelentéseket készítsenek a felhasználók becsült demográfiai és forgalomformátumairól, valamint a rendszerüzemeltetés és rendszerbiztonság céljából.

Minden alkalommal, amikor Ön vagy a böngészője fájlokat kér vagy letölt a weboldalról, az üzemeltetők adatokat tárolhatnak ezekről az eseményekről és az IP-címükről egy naplófájlban. Az üzemeltetők felhasználhatják ezeket az információkat különféle trendek elemzéséhez, a weboldal üzemeltetéséhez, a weboldalon történő hibajavításhoz, a felhasználók mozgásának nyomon követéséhez, valamint összevont becsült demográfiai információk összegyűjtéséhez az összesített vagy más üzleti célokra. A naplózás automatikusan történik.

Sütik

Weboldalunk a böngésző "cookie" (süti) funkcióját használhatja a számítógépen. A cookie-k olyan apró információcsomagok, amelyeket a számítógépe tárol a weboldalhoz kapcsolódóan. Weboldalunk akkor olvashatja el ezeket a cookie-kat, amikor felkeresi webhelyünket. A cookie-kat számos módon használhatjuk, így ezek segítségével menthetjük a bejelentkezését (amennyiben van ilyen funkció a weboldalon), hogy ne kelljen újra belépnie minden alkalommal, amikor meglátogatja webhelyünket, vagy hogy az Ön érdekeire specifikus tartalmakat jelenítsünk meg, és nyomon kövessük az Ön által meglátogatott oldalakat. Ezek a cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy az általunk összegyűjtött adatokat felhasználva testreszabjuk az Ön tapasztalatait, hogy webhelyünk látogatása minél értékesebb és relevánsabb legyen az Ön számára.

A legtöbb böngésző szoftver beállítható a cookie-k kezelésére. Módosíthatja a böngésző preferenciáját, hogy az az Ön számára a cookie-kkal kapcsolatos választási lehetőségeket nyújtson. Kiválaszthatja például, hogy elfogadja az összes cookie-t, értesítést kérhet ezekről, vagy elutasíthatja az összes cookie-t. Ha úgy döntene, hogy elutasítja a cookie-kat, bizonyos weblap funkciók és kényelmi lehetőségek esetleg nem működhetnek majd megfelelően, és esetleg nem használhatja azokat a szolgáltatásokat, amelyek regisztrálást igényelnek ahhoz, hogy részt vegyen bennük, vagy újra regisztrálnia kell magát minden alkalommal, amikor felkeresi webhelyünket. A legtöbb böngésző az "Súgó" részében útmutatást nyújt a böngésző visszaállításához a sütik elutasításához. A cookie-kból származó nem személyes adatokat az Ön kifejezett előzetes hozzájárulása nélkül személyazonosításra alkalmas adatokkal nem kötjük össze.

Web beacon-ok

Az Üzemeltetők weboldalai webes jelzőket is használhatnak, hogy nem személyes adatokat gyűjtsön weboldalunk használatáról, a kiválasztott szponzorok vagy tagok weboldaláról, különleges promóciók vagy hírlevelek használatáról és egyéb tevékenységekről. A webes jelzők által gyűjtött információk lehetővé teszik számunkra, hogy statisztikailag ellenőrizzük, hogy hányan használják weboldalunkat és kiválasztott szponzorainkat; hány ember nyitja meg e-mailjeinket; vagy milyen célból történnek ezek az intézkedések. Az üzemeltetők az Ön engedélye nélkül nem kapcsolnak össze a webes beaconokból származó nem személyes adatokat személyazonosításra alkalmas adatokkal.

Hogyan használjuk az Ön információit

Az Üzemeltetők nem személyes adatokat felhasználhatnak összevont adatok előállítására és megjelenítésére az üzemeltetők weboldalának használatával, teljesítményével és hatékonyságával kapcsolatos jelentésekhez, vagy a weboldal használhatóságának és tartalmának javítására.

Az Üzemeltetők személyes adatokat használhatnak olyan szolgáltatások nyújtására, amelyek támogatják a tagok tevékenységét, információval történő ellátásukat vagy együttműködésüket. Az Üzemeltető a tagok számára elérhető weboldalak elérésekor nyomon követheti a tagok személyes felhasználói adatait vagy az oldalon történő tevékenységüket (pl. oldal lekérések), hogy támogassa a tagok együttműködését, biztosítsa az engedélyezett hozzáférést, lehetővé tegye a tagok közötti kommunikációt és javítsa a felhasználói élményt vagy információt szerezzen a weboldal használatáról.

A weboldalon vagy viszonteladóink weboldalain történő vásárlás esetén a vásárlás adatait, azonosítóit, a vásárló személyes adatait (név, cím, telefonszám, e-mail cím) nyilvántartjuk, tároljuk és megőrizzük a jogszabályoknak megfelelően. Amennyiben megvásárolt terméke használatához elengedhetetlenül szükséges (pl. USB kulcs aktiváláshoz), a minimálisan szükséges személyes adatait átadjuk kizárólagosan ebből a célból az érintett harmadik félnek is. Ezen adatok jogszerű további kezeléséért a harmadik fél felelős. A fizetési feldolgozási szolgáltatásainkat harmadik fél pénzforgalmi szolgáltatása biztosíthatja, és az üzemeltetőkön kívüli társaságok (pl. kártyatársaság) is támogathatja az üzemeltetők pénzügyi tevékenységét. Az üzemeltetők megoszthatják személyes adatait partnereivel az ügyletek létrehozatala vagy megkönnyítése, illetve jogszabályi megfelelőség érdekében.

Adatmegőrzési idő

Weboldalainkon és szolgáltatásaik kapcsán addig tároljuk az Ön személyes adatait, ameddig Ön a szolgáltatást használja és feliratkozott állapotban van, vagy ameddig a jogszabályi kötelezettség előírja. Egyes adatokat az Ön által igénybevett szolgáltatás befejezését követően is megőrzünk a jogszabályi előírások szerint.

  • A számlákkal és fuvarszervezéssel kapcsolatos információkat 8 évig tároljuk.
  • A panaszjegyzőkönyveket 5 évig tároljuk.

Információ megosztás

Az Üzemeltetők nem értékesítik, nem bérlik és nem adják bérbe az egyének személyes adatait vagy e-mail címek listáját senkinek marketing célokra, és a jogszabályi előírások betartása mellett kereskedelmi szempontból ésszerű lépéseket tesznek ezen információk biztonságának megőrzése érdekében. Az Üzemeltetők azonban fenntartják maguknak a jogot arra, hogy minden olyan információt átadjanak bármely olyan szervezetnek, amelybe az üzemeltetők a jövőben vállalati átalakulás keretében beolvadnak, egyesülnek, vagy átruházzák azokat annak érdekében, hogy a harmadik fél folytathassa ezen feladatok egészét vagy egészét. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy személyes adataikat a rendszerünk vagy a vállalkozásunk védelme érdekében felfedjünk, amennyiben ésszerűen úgy véljük, hogy Ön megsérti a felhasználási feltételeinket, vagy ha ésszerűen úgy véljük, hogy bármilyen illegális tevékenységet kezdeményezett vagy abban részt vett. Ezenkívül kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos körülmények között az Üzemeltetők kötelesek személyes adataikat kiadni bírósági vagy egyéb hatósági kötelezés alapján.

Az átláthatóság érdekében az Üzemeltetők egyes tevékenységüket nyilvánosan elérhető archívumok formájában kezelik. Például ha egy e-mail üzenetet küld az Üzemeltetők által üzemeltetett nyilvános levelezési listákra vagy fórumokra, az azt eredményezheti, hogy egyes személyes adatai a nyilvánosan elérhető archívumok részét képezik majd.

Egyes webhelyeknél az anonim felhasználók számára is engedélyezett tartalom közzététele és / vagy fórumbeszélgetésekben való részvétel, hozzászólás. Ilyen esetben, mivel egyetlen felhasználónév sem társítható ilyen felhasználóval, a felhasználó IP-címe szolgál azonosításra. Amikor ilyen tartalmat vagy üzenetet küld az üzemeltetők oldalára névtelenül, az IP-címe nyilvánosságra kerülhet.

Ha Ön egy üzemeltető webhelyének vagy levelezőlistájának regisztrált tagja, akkor tudnia kell, hogy a személyes adatai egyes elemei láthatók lehetnek a többi tag és a nyilvánosság számára is. Az üzemeltető tag adatbázisa megőrzi az Ön nevéről, e-mail címéről, vállalati tagságáról (ha egy szervezeti tagot képvisel) és más személyes címről és azonosítókról szóló információkat, amelyeket Ön megadott. Ezek az adatok láthatók lehetnek az üzemeltetők tagjai és a nyilvánosság számára is.

Kérjük, ne feledje, hogy a webhelyünk nyilvános területein nyilvánosságra hozott bármely információ (beleértve a személyes adatokat is), például fórumokon, üzenőfalakon és hírcsoportokban, nyilvánosságra hozott információknak minősülnek, amelyeket mások gyűjthetnek, továbbíthatnak és használhatnak. Mivel nem tudjuk és nem ellenőrizzük mások cselekményeit, Ön körültekintéssel kell, hogy eljárjon, amikor úgy dönt, hogy nyilvánosan közzé tesz magáról vagy másokról szóló ilyen információkat ilyen nyilvános fórumokon.

Tekintettel az üzemeltetők weboldalainak nemzetközi terjedelmére, a személyes adatok láthatóak lehetnek a lakóhelye szerinti országon kívüli személyek számára is, beleértve az olyan országokban tartózkodó személyeket is, akiknek saját országának adatvédelmi törvényei és szabályai elégtelennek minősülnek az ilyen információk megfelelő szintű védelmének biztosításában.

A személyes adatokkal kapcsolatos jogai és jogorvoslati lehetőségei

Ön az adatkezelésünk jogaival a [email protected] e-mail címre küldött kérelmével, vagy Adatkezelő más elérhetőségén, pl. írásban, az adatkezelő postai címére (1301 Budapest 30., Pf. 32.) küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben élhet. Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésre adatkezelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül köteles válaszolni. Az Ön személyes adataival kapcsolatos jogait egyes különleges esetekben egyes vonatkozó jogszabályi feltételek korlátozhatják. Az Ön jogai:

  • Hozzáférés: az EU 2016/679 Rendelet 15. cikke alapján az Ön kérelmére tájékoztatást adunk az általunk kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és egyéb vonatkozó kérdésekről.
  • Helyesbítés: Ön jogosult arra, hogy kérésére indokolatlan késedelem nélkül helyesbítsük az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat.
  • Törlés: Ön jogosult arra, hogy kérésére indokolatlan késedelem nélkül töröljük az Önre vonatkozó személyes adatokat. Kivételt képeznek ez alól azok az esetek, ahol jogszabály előírja az Ön adatainak megőrzését.
  • Zárolás: Ön jogosult arra, hogy kérésére az korlátozzuk az Ön adatainak kezelését. Ezekre általában akkor kerül sor, ha az adatok törlése sértené az Ön érdekeit.
  • Adathordozhatóság: Ön jogosult arra, hogy személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja és ezeket más adatkezelők részére továbbítsa vagy általunk továbbíttassa.
  • Tiltakozás: Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen – ideértve a profilalkotást vagy direkt marketinget is –, ha az adatkezelésünk nem jogszabályi kötelezettségből fakad.

Ha bármilyen észrevétele, panasza vagy helyesbítési igénye van a weboldalunk tartalmával kapcsolatban, forduljon hozzánk, legfeljebb 30 napon belül válaszolunk Önnek.

Amennyiben mi megsértjük az Ön személyes adatokkal kapcsolatos jogait vagy azokat nem teljesítjük, jogainak érvényesítése érdekében bírósághoz fordulhat. Ha felmerült kár, amely az Ön gondatlan magatartásából származott, nem követelhet sérelemdíjat.

Információs önrendelkezési jogának megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410
http://www.naih.hu
[email protected] 

Kiskorúakat sértő, gyűlöletkeltő, kirekesztő tartalmakkal, helyreigazítással, elhunyt személy jogaival, jó hírnév megsértésével kapcsolatos jogainak megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Tel: (+36 1) 457 7100 Fax: (+36 1) 356 5520
http://www.nmhh.hu
[email protected]

Az információkhoz való hozzáférés és az adatok pontossága

Elkötelezettek vagyunk tagjaink személyes adatainak naprakészen tartása és pontossága mellett. Minden nekünk átadott információ Ön által is ellenőrizhető és módosítható. Ha nincs olyan felület, ahol ezt Ön a mi személyes közreműködésünk nélkül megtehetné, kérjük, küldjön nekünk egy módosítás kérésre irányuló e-mailt. A tagoknak legtöbbször online hozzáférést biztosítunk saját profiljukhoz, lehetővé téve számukra az információk frissítését vagy törlését. A tagok adatainak és adatainak védelme érdekében ésszerű lépéseket tehetünk az azonosítás, például a felhasználói azonosító és a jelszó ellenőrzése előtt, mielőtt hozzáférést adnánk a személyes profiladatok módosításához. Az üzemeltetői webhelyek bizonyos területei korlátozhatják a hozzáférést jelszó vagy más személyes azonosító használatával.

Leiratkozás

Az Üzemeltetők időről időre elektronikus hírleveleket, hirdetményeket, felméréseket vagy egyéb információkat küldhetnek Önnek. Ha nem szeretne a jövőben ilyen információkat kapni, akkor az elektronikus hírlevelekben és közleményekben megadott utasítások alapján leiratkozhat.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a jövőben az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Biztonság

Az Üzemeltetők minden elvárható erőfeszítést megtesznek a személyes adatok védelmére, beleértve tűzfal és más biztonsági intézkedések alkalmazásait a szerverein. Mindazonáltal egyetlen szerver esetében sem garantálható a teljes körű biztonság, és ezt figyelembe kell vennie, amikor személyes vagy bizalmas információkat ad Önről bármely webhely számára, beleértve ezt a weboldalt is. Az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget az Ön által megadott információk lehallgatás, megváltoztatás vagy visszaélés elleni védelmével kapcsolatban. Ön egyedül felelős a személyes adatainak titkosságáért. Kérjük, körültekintően használja a weboldalt és körültekintően adjon meg személyes adatokat.

Adatvédelmi incidens esetén az EU 2016/679 Rendelet 33. cikke alapján járunk el.

Gyermekekre vonatkozó adatkezelés

Az üzemeltetők elkötelezettek a gyermekek adatvédelmi igényeinek védelme mellett, és arra ösztönözzük a szülőket illetve felügyelőket, hogy aktív szerepet vállaljanak gyermekeik online tevékenységében és érdeklődésében. Az Üzemeltetők nem gyűjtenek szándékosan adatokat kiskorúakról, és az Üzemeltetők a jelen weboldalt nem kifejezetten gyermekeknek szánják.

Adatfeldolgozók listája

  • Zendesk, Inc.: Helpdesk rendszer (terméktámogatás) üzemeltetése. Egyesült Államok
  • FastComet, Inc.: Web és levelező szolgáltatások üzemeltetése, Németország és Egyesült Államok
  • Interneto Vizija, Ltd.: Adattárhely szolgáltatások, Litvánia
  • Bright Market, LLC d/b/a FastSpring: webáruház vevői adatokkal, Egyesült Államok
  • Milan Digital Audio, Inc.: egyes termékek licenc aktiválása, Egyesült Államok
  • The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp: elektronikus hírlevélszolgáltatás, Egyesült Államok
  • Rackspace US, Inc.: elektronikus levelezési szolgáltatás, Egyesült Államok
  • Facebook, Inc.: kapcsolattartás, Egyesült Államok
  • Google, Inc.: Látogatói adatelemzés, Egyesült Államok