Hírarchívum

Mikrohullámú frekvenciasávok szabályozási stratégiájának lehetséges irányai

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) számára elkészítettük a „Mikrohullámú frekvenciasávok szabályozási stratégiájának lehetséges irányai” dokumentumot, melyben az áttekintést adtunk a tématerületről és szabályozási javaslatokat tettünk.

Felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek, valamint közgyűjtemények hosszú távú infrastruktúra-fejlesztési stratégiája

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség részére kidolgoztuk a felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek, valamint közgyűjtemények hosszú távú infrastruktúra-fejlesztési stratégiájának előkészítő anyagát.

Köznevelési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései – műszaki támogatás

Az MVM NET Zrt. számára a GINOP 3.4.6 Köznevelési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései kiemelt projekt előkészítési szakaszában műszaki előkészítési feladatokat láttunk el.

Kormányzati Hálózatfejlesztési Projekt rendszertervezési feladatai

Az MVM NET Zrt. részére a GINOP 3.4.5. Kormányzati hálózatok konszolidációja, kapacitásainak, teljesítményének növelése és intézmények hálózati hozzáféréseinek, kapcsolatainak fejlesztése tárgyú projektben rendszertervezési feladatokat láttunk el.

Az új infokommunikációs szolgáltatások szolgáltatásminőségének helyzete, jövője

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) számára az infokommunikációs szolgáltatások QoS témakörében dolgozunk ki áttekintést és tettünk szabályozási javaslatokat.

Kormányzati Hálózatfejlesztési Projekt műszaki ellenőri és tervellenőri feladatok

A Kormányzati hálózatfejlesztési projektben az MVM NET Zrt. beruházásában létesülő optikai vezetékes hálózat műszaki ellenőri és tervellenőri feladatait látjuk el.

GSM-R 2. ütem előkészítés

Minőségbiztosítói feladatokat láttunk el a GSM-R rendszer kiépítés 2. ütem előkészítése projekt keretében a kivitelezési közbeszerzési eljárás előtervezési feladatainak elvégzése tárgyban.

Sikeres minőségirányítási rendszer tanúsítás

MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) Minőségirányítási Rendszer (MIR) szerinti tanúsítást az SGS Hungaria Kft

Az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer bevezetése

Az Entel minőségügyi rendszere 1999 augusztusában elnyerte az ISO 9001 szerinti tanúsítást, amelyet az SGS Yarsley International Certification Services Limited adott ki. A minőségügyi rendszerünket folyamatosan karbantartjuk, megújítjuk, ennek megfelelően elkészült az új, MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti Minőségirányítási Kézikönyv és bevezettük az új minőségirányítási rendszert.

Kormányzati Hálózatfejlesztési Projekt generál terv koordinátori feladatai

Az MVM NET Zrt-nél a Kormányzati Hálózatfejlesztési Projekt GINOP 3.4.2 pályázatában elnyert fejlesztési feladatát generál tervkoordinátori minőségben támogatjuk.

Oldalak