Humánpolitikánk

Valamennyi munkatársunk tevékenysége hatással van termékeink és szolgáltatásaink minőségére, éppen ezért minden munkatársunk felkészültségét rendkívül fontosnak tartjuk. A felkészültség tekintetében az elméleti tudás és a gyakorlati tapasztalat egyaránt lényeges szempontként szerepel kollégáink kiválasztásában.

Tevékenységünk jellegéből fakadóan munkatársaink egyetemi vagy főiskolai diplomákkal rendelkeznek, jelentős részük pedig tudományos fokozattal is bír, továbbá több évet töltöttek el a szakma különböző területein itthon és külföldön. Szervezetünk több tagja részt vesz ágazatunk szakmai tudományos egyesületének munkájában és jelen vagyunk annak legfontosabb fórumain is.

Minden vállalat működésében és fejlődésében kiemelten fontos szerepe van az egyéni és a vállalati célok összehangolásának. Az Entel Kft. minden dolgozójának lehetősége van arra, hogy a cégen belül megkeresse a számára végzettségének, képzettségének, képességeinek és érdeklődésének legmegfelelőbb területet, ahol dolgozni kíván. Az egyes ágazatok közötti átjárhatóságot minden indokolt esetben biztosítjuk, hiszen közös érdekünk, hogy az egyes pozíciókat rátermett és motivált kollégák töltsék be.