Küldetés és minőségpolitika

Az Entel Kft. legfőbb célkitűzése mind magasabb fokon megfelelni az ügyfelek elvárásainak. Ennek érdekében szervezetünk vezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésére.

Cégünk neve bejegyzett védjegy; célunk, hogy nevünk hosszú távon a távközlési és informatikai tanácsadás, konzultáció, és a projektvezetés területén a stabilitással és a megbízhatósággal kapcsolódjon össze.

Megbízóinknál és alvállalkozóinknál is törekszünk a hosszú távú, megbízható, kiegyensúlyozott, stabil, kiszámítható partneri kapcsolatokra.

A távközlési és informatikai tanácsadás területén elengedhetetlenül fontos a naprakészség. A folyamatos, magas szakmai színvonal biztosítása érdekében tapasztalt, nagy gyakorlattal és komoly tudományos háttérrel is rendelkező, magasan képzett szakemberek bevonásával végezzük feladatainkat. Szakembereink ismereteinek naprakészségét folyamatos képzéssel, a szakmai közéletben való aktív részvétellel biztosítjuk. Valamennyi munkatársunktól és alvállalkozónktól elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget.

A minőségpolitikánkban megfogalmazottak keretet biztosítanak konkrét céljaink kitűzéséhez és a kialakított minőségirányítási rendszer segítségével megvalósíthatjuk azokat.